-Kvarc Ásvány Kft.

Tisztelt partnerünk!

A Kvarc-Ásvány Kft. 1990-ben alapult, tulajdonosai magánszemélyek. A cég székhelye Ábrahámhegy-Kisőrsön,  található, főtevékenysége a kvarchomok bányászata, előkészítése, osztályzása.

A homok termékeink előállítása korszerű technikai berendezésekkel, nedves és száraz előkészítési eljárásokkal történik. A korszerű technológia alkalmazásának eredményeképpen a termékskála széles, a minőségi színvonal magas, (ISO 9001).

Több mint 30 féle élesen osztályozott „öntödei homok” és 18 féle „granulit” terméket állítunk elő, ennek köszönhetően a felhasználási terület is széles. Az öntödei ipar minőségi igénye az utóbbi években ugrásszerűen emelkedett, e követelményeknek csak cégünk termékei feleltek meg.

A társaság 1999 –től az ISO 9000 –es minőségbiztosítási rendszer alkalmazásával működik, legfőbb célkitűzése a vevői igényeknek megfelelő minőségű termékek előállítása és a szolgáltatások biztosítása. Ezzel a termékek piaci versenyképessége és a felhasználók köre is bővült. Termékeink környezetbarátok és minden tekintetben megfelelnek az egyre magasabb felhasználói követelményeknek.

Bízunk abban, hogy tájékoztatónk az Ön érdeklődését is felkelti és a jövőben a Kvarc-Ásvány Kft. partnerei között üdvözölhetjük.

 

Vissza az előző oldalra
--