-Kvarc Ásvány Kft.

Filozófiánk

Cégünk sikere az egyéni kompetenciákra épül. Szakembereink tapasztalata és kreatívítása vezet minket az optimális megoldások felé. Cégvezetésünk egyszerű és átlátható strukturája gyors és rugalmas döntéseket tesz lehetővé. Vállalati kúlturánk alapjai: átláthatóság, megbízhatóság, méltányosság.

Partnereink elégedettsége fontos számunkra. Ezen elégedettséget termékeink állandó minőségével és szolgáltatásaink optimalizálásával tudjuk biztosítani. A jővőben is szeretnénk ha partnerünk lenne, ezért közös termék fejlesztéseken, új megoldásokon keresztül hozzásegíthetjük üzleti lehetőségei bővítéséhez.

Számíthat ránk. A stabil és hosszútávú partner kapcsolatok fontosabbak számunkra, mint a gyors rövid távú haszonszerzés.
Tudjuk, hogy működő megoldások és a lehető legjobb termék minőség csak partnereinkkel folytatott folyamatos kapcsolattartással érhető el.

Cégünk felellőséget érez a helyi környezetért. Ezért törekedünk a további fejlesztések megvalósítására, melyek minimalizálják a környezetre való hatásokat. A környezet és az egészség védelme kiemelt helyen szerepel nálunk. 

 

Vissza az előző oldalra
--